Rabobank Club Kas Actie 2020!

Rabobank Club Kas Actie 2020!

Ook dit jaar doen we mee met de Rabobank club kas actie!
Stem op ons voor een nieuwe ~dubbele~ kabelbaan! De grote kabelbaan aan het Merkelan is toe aan vervanging. We willen graag jullie steun om deze te vervangen door een nieuwe, dubbele kabelbaan voor dubbel plezier!!!

Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

Let op: iedereen die lid is van de Rabobank Noord-Oost Friesland kan stemmen. Je kunt ons vinden onder “Speeltuinen Beetsterzwaag”!
Je krijgt 5 stemmen te verdelen, met maximaal 2 stemmen voor 1 club/stichting.
Alvast heel erg bedankt!

Update! 18-10-2019

Dankzij de vele stemmen hebben wij een prachtig bedrag van €543,82 opgehaald!

Iedereen heel hartelijk dank voor het stemmen! Het geld gaat mee in de aankoop voor het nieuwe klimtoestel voor speeltuin de Reden.


Wij doen dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! En elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van u? Kijk dan snel op de website van de Rabobank en stem op Stichting Speeltuinen Beetsterzwaag, zodat wij dit mooie klimklautertoestel kunnen realiseren voor speeltuin De Reden.

Dit speeltoestel vervangt het klimklauter toestel met brandweerstang en glijbaan die op korte termijn zal worden geruimd. Tevens gaan er een aantal schommels uit, die ook zijn afgekeurd. Dit klimklautertoestel is daarmee een prachtige vervanging van deze toestellen!

Wij kunnen alleen toestellen plaatsen d.m.v. co-financiering.
Met de Rabobank ClubKasActie kunnen we dit toestel makkelijker realiseren.

Kunnen we rekenen op uw hulp?

AFB_TOE_BBP_220_7AP_A